2019. január 24., csütörtök

Tervek, kitűzött célok



Jelenleg őstermelőként tevékenykedem a Kék Ibolya Kertészetben, az általam termesztett gyógy,- és fűszernövényeket, zöldségpalántákat ültetjük ki a gyermekintézmények kiskertjébe. Családi napok keretében, termelői piacokon is találkozom a családokkal, így folyamatosan tartom velük a kapcsolatot szakmai tanáccsal látva el őket.

A kezdeti lendületet alapul véve keresem a továbblépés lehetőségét iskolakert, tanösvény, bemutatókert kialakításában, Ehető játszókert-es interaktív foglalkozások megtartásában tavasztól már vállalkozóként, piaci alapon egész Magyarország területén.
Ezáltal minél több óvodába, iskolába tudok eljutni játékos kertészkedős foglalkozások megtartásában, óvodai ehető kert, iskolai gyakorló vagy tankert kialakításában
Célom, hogy a szelíd növényvédelemmel való termesztés iránt érdeklődőknek, szülőkkel, pedagógusokkal modern „workshop” jellegű előadások, beszélgetések alkalmával szeretnék információt cserélni a természetről, a gazdálkodásról, szűkebb és tágabb környezetünk védelméről, a gyógy,- és fűszernövények használatáról, hasznosításáról.
Szíves figyelmébe ajánlom alapítványoknak, egyesületeknek az „Ehető játszókert”-et, mivel akár egy induló projektbe is be tudnák építeni a programot!
Az Ehető játszókert 10+ felső tagozatos és középiskolás gyerekeknek ösztöndíj és mentorálási támogatás kidolgozását is lehetővé tenné hátrányos helyzetű tanulók számára.
Ha Ön is hasonló gondolatokkal, célokkal, tervekkel rendelkezik, kérem, ne tartsa magában, vegyük fel egymással a kapcsolatot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése